Näyttely

Photoshop CS -sovelluksen taidot Pioni-kuvien kiinalaista maalaustehoa

Mar 13, 2019 Jätä viesti

Photoshop CS -sovelluksen taidot Pioni-kuvien kiinalaista maalaustehoa

Olemme suuri painotalo Shenzhenissä Kiinassa. Tarjoamme kaikki kirjajulkaisut, kovakantinen kirjapaino, paperi-kirjapainatus, kovakantinen muistikirja, sprial-kirjapaino, satulan kirjapainatus, vihkotulostus, pakkauslaatikko, kalenterit, kaikenlaiset PVC-tuotteet, tuote-esitteet, muistiinpanot, lasten kirja, tarrat, kaikki Erilaisia erikoispaperitulostustuotteita, pelikortteja ja niin edelleen.

Lisätietoja on osoitteessa

http://www.joyful-printing.com. Vain ENG

http://www.joyful-printing.net

http://www.joyful-printing.org

sähköposti: info@joyful-printing.net


Tällä hetkellä on monia opetusohjelmia, joiden avulla Photoshopia käytetään guassi-, akvarelli- ja öljymaalausvaikutuksiin. Photoshopin tehokas kuvankäsittelytoiminto heijastaa Photoshop CS: n käsittelemään peony-kuvaa ja piirtämään antiikkisen kiinalaisen maalauksen.


1. Käynnistä Photoshop CS, avaa kuva pionista, käytä "lasso" - ja "magic wand" -työkaluja, kun haluat poimia pioni kuvasta ja poistaa muut etuyhteydettömät taustat.


2. Kopioi "Peony" -kerros kolme kertaa ja valitse ensin "Peony" -kerroksen "Filter → Brush Stroke → Shadow Line" -valikkokomento ja tee parametrit "Shadow" -valintaikkunassa materiaalin koon mukaan. . Sarja; toiselle "pioni" -kerrokselle valitse "Filter → Brush Stroke → Splash" -valikkokomento materiaalin koon mukaan parametrien asettamiseksi, vaikutus on kuvan mukainen; kolmannen "peony" -kerroksen osalta valitse "Filter Mirror → Stylize → Etsi reunat" -valikkokomento ja valitse sitten "Image → Adjust → Decolorize" -valikkokomento, jos haluat muuntaa kerroksen mustaksi ja käyttää sitten "Gaussian Blur" -suodatinta Neljäs Peony-kerros, peili, häikäisysäde riippuu graafin koosta, joka on yleensä suurempi.


3. Aseta neljän Peony-kerroksen läpinäkyvyys 100: ksi, 67: een, 68: een, 68: een, sekoitusmoodi pehmeään valoon, sävy, lineaarinen syvyys, kirkkaus ja lopuksi kankaaseen laajentaminen, pilvien, Gaussin hämärtymisen soveltaminen luo taustan tekstuurin ja säätää taustan väriä valitsemalla "Image → Adjust → Hue / Saturation" -valikkokomennon.

Lähetä kysely